Ingrediënten Wrap met kip, mango en munt (4 stuks):
- 4 speltwraps
- 3 grote kipfilets
- kokosvet om in te bakken
- 1 mango
- 2 lente-uitjes
- ong 8 flinke blaadjes ijsbergsla
- 3el bio mayonaise
- 1el chilikruiden
- scheutje tamari
- scheutje honing
- wat takjes munt
- zout en peper
- optioneel: extra groenten zoals avocado, paprika, mais of tomaat
Bereiding:
Kruid de kip met zout en peper en bak de filets in kokosvet rondom bruin en gaar. Maak de mango schoon en snijd het vruchtvlees in repen. Snijd de lente-ui in stukjes. Roer mayonaise, chilisaus, honing en tamari door elkaar. Hak de munt grof. Laat de kip even uitdampen en snijd vervolgens schuin in plakken. Verwarm de wraps om en om in een droge koekenpan. Strijk de gekruide mayonaise op de wraps. Leg hierop de slablaadjes en verdeel in een rij in het midden de plakken kip, stukjes lente-ui en mango. Bestrooi met de munt en rol de wraps op. Snijd de wrap schuin doormidden voor een gezellig effect.
Enjoy!