muesli reep
Dine-Marij

Dine-Marij

Vruchten Muesli Reep

Ingrediënten vruchten-mueslireep:

  • 150gr kokosboter
  • 50ml ahornsiroop
  • snufje zout
  • geraspte schil van 1 bio citroen
  • 250ml sojaroom of kokosroom
  • 100ml havermelk
  • 350gr ongezoete vruchtenmuesli
  • 150gr sojavlokken
  • 250gr speltmeel
  • 3tl wijnsteenbakpoeder
  • 3el gierstvlokken om te bestrooien

Verwarm de oven vast voor op 200graden. Klop de kokosboter wat luchtig en doe alle ingrediënten in volgorde van de ingrediëntenlijst in de deegkom en roer dit goed. Strijk deze massa op een groot bakpapier met een spatel glad uit en bestrooi het met de gierstvlokken. Bak het mengsel in 15min gaar op 200graden. Snijd het baksel vervolgens in repen van ongeveer 3cm bij 9cm. Plaats dit nog 10-15min terug in de oven op 200graden.

Laat afkoelen en eet smakelijk!

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Heb je nog vragen?

Vul het formulier in en ik bel je zo spoedig mogelijk terug!

Check ook jouw spambox als het formulier is verzonden!