TRAINER HORMOONFACTOR, HORMOONTHERAPEUT, LIFESTYLE COACH

In 2016 ben ik als Trainer Hormoonfactor gestart met mijn eigen praktijk Dine-Marij. Als Praktijkverpleegkundige werk ik parttime in de Huisartsenpraktijk waar ik spreekuur houd voor patiënten met o.a. Diabetes & Hart- en Vaatziekten. Om mijn kennis verder te verbreden volg ik de opleiding Hormoontherapeut level 2 en de opleiding tot Leefstijlcoach (welke vanaf 2019 vergoeding biedt vanuit het basispakket).

HBO opleidingen tot:

  • Praktijkverpleegkundige Huisartsenpraktijk
  • Verpleegkundige
  • Hormoontherapeut
  • Evocircadian Coach
  • Orthomoleculair Darmtherapeut
  • Trainer Hormoonfactor
  • Natuurgeneeskunde & Klassieke Homeopathie

Werkervaring
Tijdens mijn opleidingen heb ik gewerkt als Doktersassistente in de Huisartsenpraktijk, verscheidene stages mogen lopen, o.a. in ziekenhuizen en in een specialistisch team. Als Verpleegkundige heb ik werkervaring opgedaan op de poli Allergologie bij Drs. H. Lebbink en ook daar de positieve invloed van gezonde voeding op vermindering van allergische klachten mogen zien.

De weg naar Hormoontherapeut en Trainer Hormoonfactor
In mijn jeugdjaren heb ik veel last gehad van (buik) klachten waardoor ik mij ben gaan verdiepen in voeding en wat voor invloed dit heeft op mijn gezondheid. Het boeide mij zo dat ik na het Atheneum als jongste deelnemer ben gestart aan de opleiding Natuurgeneeskunde aan de Hogeschool Natuurgeneeskunde en Klassieke Homeopathie (HvNA). Daarna kwam ik in aanraking met de Hormoonfactor en heb aan den lijve ondervonden dat een goede hormoonbalans doorslaggevend is voor een gelukkig gevoel en een optimale gezondheid. Het heeft mij enthousiast gemaakt om andere mensen te helpen naar een ander leven, een ontspannen en gezonder leven.

Door de opleidingen Trainer Hormoonfactor, Hormoontherapeut en ruime ervaring in de gezondsheidszorg mag ik mij specialist noemen in het vraagstuk hormonen en wat voor invloed voeding, sport en stress hierop heeft.

Ben je op zoek naar een ervaren Trainer Hormoonfactor of Hormoontherapeut? Neem gerust contact met mij op voor informatie of een intakegesprek.