recept romige witlofsoep
Dine-Marij

Dine-Marij

Romige Witlofsoep

Ingrediënten Romige Witlofsoep (4 personen):

  • 2 uien, in dunne ringen
  • 200gr knol- of bleekselderij, in stukjes
  • 30gr kokosvet
  • 1kg witlof, grof gesneden
  • 1L kippenbouillon
  • 3el fijngesneden peterselie
  • 4el fijngesneden bieslook
  • zout & peper
  • 100gr kipfiletreepjes 

Bereiding:

Fruit de ui en selderij circa 5 minuten in het kokosvet. Voeg de witlof en bouillon toe en breng de soep aan de kook. Laat hem 15-20 minuten zachtjes koken. Pureer vervolgens de soep en breng hem weer aan de kook. Roer de kruiden erdoor en breng op smaak met zout en peper. Bak de kipfiletreepjes eventueel iets krokant en verstrooi deze over de soep. 

Enjoy!

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Heb je nog vragen?

Vul het formulier in en ik bel je zo spoedig mogelijk terug!

Check ook jouw spambox als het formulier is verzonden!