Reviews

Het gaat om het succes van mijn klanten!
Een paar mooie woorden van vrouwen die jou zijn voorgegaan zeggen vaak meer dan dat ik je kan vertellen.

Meer in balans

Rated 4 out of 5
30 november 2022

Na een paar keer op de website gekeken te hebben en een startgesprek ben ik begonnen met een halfjaartraject bij Dine-Marij. De reden was dat ik altijd meer of minder moe was.Ik vond het spannend en was benieuwd welke uitdagingen ik zou krijgen. Na bloedonderzoek met een vingerprikje kreeg ik bij de volgende afspraak de uitslag. Daaruit bleek dat mijn lijf totaal niet in balans was. Werk aan de winkel met een ander eetpatroon en supplementen. In het begin echt wel vermoeiend om uit te zoeken welke voeding goed bij mij past, maar wat doet het mij goed om anders te eten. Zowel fysiek als mentaal.

Ik ben een blijer mens, zonder bloedsuikerschommelingen en meer energie. Ik ben in balans en weet hoe ik dat kan blijven!

Dine-Marij bedankt voor je positieve, duidelijke begeleiding en onze mooie gesprekken!

Waardevol

Rated 5 out of 5
21 oktober 2022

Blij dat ik deze stap heb gezet 6 maanden geleden.

zoveel meer inzichten gekregen en duidelijkheid….een lijf dat reageert op deze mooie veranderingen, de hernieuwde energie balans. kortom een eye opener.

Dine-marij dank voor je aandacht.

Zoektocht oorzaak klachten met positief resultaat

Rated 5 out of 5
13 oktober 2022

Na corona kampte ik met diverse klachten (krachtverlies in benen, duizeligheid, weinig energie, angsten etc) waardoor ik van werken en 5-6x sporten/ week naar de ziektewet ging en volledig thuis zat. Bij de reguliere zorg is een B12 tekort vastgesteld, klachten bleven maar er werd geen andere oorzaak gevonden. Het voelde alsof er meer was.

Dine-Marij had een luisterend oor en ik kreeg weer hoop. Uit de bloedafname kwam veel waardevolle informatie. Na maanden werd bevestigd dat er sprake was van Lyme, corona was vermoedelijk de druppel voor mijn immuunsysteem. Deze duidelijkheid gaf zo’n opluchting! Middels een behandeling (bij een arts) en aanvullende supplementen van Dine-Marij kwam er langzaam een stijgende lijn. Ook door het aanpassen van mijn voeding en andere tips zijn alle klachten verbeterd en sommige zelfs verleden tijd! Door de inzichten die ik kreeg via de online modules heb ik ook gekozen voor hormoonvrije anticonceptie.

Het contact was heel fijn, ik kon altijd mailen bij vragen en kreeg snel reactie. Daarnaast gaf ze mij veel positieve energie. Ik heb nog een weg te gaan maar ik leer mijn lichaam, zowel fysiek als mentaal, steeds beter kennen. Mijn doel/ hoop is dat ik over een paar maanden, wanneer ik 25 word, zo goed als klachtenvrij ben om mijn leven zoals voorheen weer op te pakken. Maar zoals ik van Dine-Marij heb geleerd… kleine stapjes geven groot succes. Ik ben dankbaar voor de hulp en begeleiding!✨

Alles in beweging

Rated 5 out of 5
3 oktober 2022

Inmiddels heb je mij natuurlijk al een poosje “losgelaten” maar ik wil je toch even laten weten hoe het met me gaat. Wan het proces is voor mij daar niet gestopt en juist alleen maar verder en verdergegaan. En dat bedoel ik in de lengte en breedte. Waar ik in het begin nog best wel moeite had met dingen laten staan waar ik het niet goed op deed voel ik mij daar nu bijna nooit meer gefrustreerd over. Producten die me niet goed doen “voel” ik nu heel bewust en heel snel. Ik kies daardoor veel gemakkelijker de producten waar ik van merk dat ik me na het eten goed voel. Geen pijn = veel meer energie = veel betere mindset.

En natuurlijk hoopte ik dat ik nog iets meer kilo’s kwijt zou raken, of in ieder geval wat buikvet… Maar wat ik echt zo fijn vind, misschien zelfs wel een van de allerfijnste dingen die het me heeft opgeleverd: ik voel me voor het eerst in mijn leven gelukkig met mijn lijf 😊 Het is echt prima zo, mijn lijf is goed zoals het is! Het gaat traag maar ik ‘droog’ steeds meer op, en dat zijn geen kilo’s maar het opgeblazen en ‘chubby’ gevoel is weg. Daarvoor in de plaats is er ruimte gekomen voor respect, en verwondering naar mezelf: ik ben trots op mijn lijf! Het is mijn huis en het laat mij voelen wat goed is voor mij. Niet alleen fysiek maar ook geestelijk. Want niet alleen vind ik mijn lijf nu mooi, ik respecteer mezelf een stuk meer dan ik gewend was. Dit sijpelt dus ook door in mijn privéleven waar ik keuzes aan het maken ben die goed zijn voor mij.

Het traject wat ik met jou hulp heb doorlopen loopt dus nog door, net als alles in het leven 😉. Ik ben zo blij dat ik het gedaan heb! En dat wil ik je toch heel graag even laten weten.

Groetjes en een fijne dag!

De invloed van voeding op je lichaam en hormonen

Rated 5 out of 5
7 juli 2022

Ik ben naar Dine-Marij gegaan omdat ik al wel een tijdje last had van een opgezette/opgeblazen buik en hoofdpijn. Ook had ik last van hormoonschommelingen, met name voor de menstruatie: dat ik echt een dag of 2 niet lekker in mijn vel zat.

Ik was ook gewoon heel benieuwd naar mijn algehele lichamelijke conditie en naar mijn vitamine/mineralen/hormoonstatus.

Dine-Marij is heel toegankelijk. Ze neemt de tijd en luistert goed.

Uit de bloedanalyse kwam naar voren dat ik een aantal voedingsmiddelen/producten beter niet kan nemen. Hierop heeft ze een heel mooi en uitgebreid plan voor mij geschreven. Ik heb goed inzicht gekregen in wat ik wel/niet moet eten en welke supplementen ik moet nemen en ook hoelang.

Ik heb dit direct toegepast en met resultaat. Ik heb praktisch geen buikklachten meer en ook geen hoofdpijn meer. Dit is echt heel prettig. Daarnaast ben ik ook een paar kilo afgevallen, wat ook natuurlijk fijn is.

Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet om naar Dine-Marij te gaan

Review anoniem

Rated 5 out of 5
14 juni 2022

“Al 18 jaar lang heb ik een onregelmatige cyclus, of nou ja onregelmatig, het was regelmatig maar te vaak en te lang. Elke 14 dagen menstrueerde ik voor gemiddeld 14 dagen lang, hierdoor voelde ik me onzeker en had ik weinig energie.

Ik heb verschillende anticonceptie gebruikt om te kijken of ik het hiermee kon reguleren maar daardoor kreeg ik veel bijwerkingen, ik voelde me down, niet mezelf en had veel last van migraine. Regelmatig ben ik onderzocht door de huisarts en gynaecoloog, gelukkig kwam daar niets verontrustends uit maar ze hadden ook geen oplossing om mijn menstruatie te reguleren.

Vorig jaar ben ik op zoek gegaan naar een alternatieve manier en kwam ik terecht op de website van Dine-Marij. Sceptisch als ik ben was ik niet gelijk overtuigd dat dit de oplossing zou zijn, maar hé baat het niet dan schaadt het niet.

Na de intake bij Dine-Marij was ik nieuwsgierig naar het traject. Door de bloedanalyse kwamen we erachter dat ik bepaalde intoleranties heb.

Door het lifestyle plan wat Dine-Marij voor me schreef kreeg ik een ander eetpatroon, dit in combinatie met vitaminen en mineralen werpte zijn vruchten af. Ik voelde me energieker, kreeg een egalere huid en mijn cyclus veranderde!

Na een traject van een halfjaar waarin ik maandelijks contact had met Dine-Marij kan ik alleen maar zeggen dat ik ontzettend blij ben, mijn cyclus is inmiddels gereguleerd!!

Ik wil Dine-Marij bedanken voor haar kennis en prettige begeleiding, ik had nooit gedacht dat ik dit zou bereiken door het aanpassen van mijn eetpatroon”.

Review anoniem

Rated 5 out of 5
17 mei 2022

“Van nature ben ik een energiek persoon die altijd wel in is voor iets nieuws of er op uit te gaan. Maar al een tijdje voelde ik mij niet fit, was futloos en had weinig zin om dingen te doen. Daarnaast tobde ik met overtollige kilo’s, daar wilde ik graag wat van kwijt. Ik geloof niet in diëten maar in het aanpassen van mijn leefstijl. Maar hoe moest ik dat dan aanpakken? Ik had sterk het vermoeden dat mijn hormonen uit balans waren doordat ik sinds een jaar enorme last van migraine had rond mijn menstruatie. Daar had ik nooit last van en wilde er graag van af. Bij de huisarts kreeg ik een doos pillen mee en dat was het. Ik wilde mijn migraine graag op een andere manier te lijf gaan, het liefst niet met medicijnen.

Op de site van Dine-Marij vond ik informatie die mij aansprak (verbeter je leefstijl door je eten aan te passen en breng zo je hormonen weer in balans). Ik heb contact met haar gezocht en dat was vanaf het eerste begin prettig. Dine-Marij legt goed uit hoe haar aanpak werkt. Ik heb gekozen om het programma voor een half jaar te volgen. Na een uitgebreide bloedanalyse heeft Dine-Marij een weekmenu voor mij opgesteld. Dat lijkt op een dieet maar zo ervaar ik het niet! Het juist niet of wel eten van bepaald voedsel en supplementen heeft mij veel gebracht! Ik heb geen migraine meer gehad sinds ik begonnen met het programma. Daarnaast is mijn energie weer terug, ik heb weer zin om zaken op te pakken en te doen. Om de aantal weken belde Dine-Marij mij voor coaching. Dit is erg fijn om snel problemen op te lossen en/of vragen te kunnen stellen over het programma. Dine-Marij geeft advies en heeft vele goede tips. Ik ben blij met het resultaat ook al heb ik het idee dat ik nu pas in balans kom. Zo is het afvallen nog niet goed gelukt maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit alsnog wel gaat gebeuren. Omdat ik mij veel beter voel heb ik de grip op mijn leven weer terug. Ik kan veel helderder zien waar zaken goed lopen en waar ik echt mee moet stoppen (zaken die stress opleveren bijvoorbeeld). Ik kan iedereen die lusteloos is of klachten heeft zoals migraine het programma van Dine- Marij aanraden! Je merkt pas als je hormonen weer in balans komen wat hormonen die uit balans zijn met je doen. Goed om te weten dat dit dus grotendeels op te lossen is met de juiste voeding!”