Reviews

Het gaat om het succes van mijn klanten!
Een paar mooie woorden van vrouwen die jou zijn voorgegaan zeggen vaak meer dan dat ik je kan vertellen.

De invloed van voeding op je lichaam en hormonen

Rated 5 out of 5
7 juli 2022

Ik ben naar Dine-Marij gegaan omdat ik al wel een tijdje last had van een opgezette/opgeblazen buik en hoofdpijn. Ook had ik last van hormoonschommelingen, met name voor de menstruatie: dat ik echt een dag of 2 niet lekker in mijn vel zat.
Ik was ook gewoon heel benieuwd naar mijn algehele lichamelijke conditie en naar mijn vitamine/mineralen/hormoonstatus.
Dine-Marij is heel toegankelijk. Ze neemt de tijd en luistert goed.
Uit de bloedanalyse kwam naar voren dat ik een aantal voedingsmiddelen/producten beter niet kan nemen. Hierop heeft ze een heel mooi en uitgebreid plan voor mij geschreven. Ik heb goed inzicht gekregen in wat ik wel/niet moet eten en welke supplementen ik moet nemen en ook hoelang.
Ik heb dit direct toegepast en met resultaat. Ik heb praktisch geen buikklachten meer en ook geen hoofdpijn meer. Dit is echt heel prettig. Daarnaast ben ik ook een paar kilo afgevallen, wat ook natuurlijk fijn is.
Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet om naar Dine-Marij te gaan

Review anoniem

Rated 5 out of 5
14 juni 2022

“Al 18 jaar lang heb ik een onregelmatige cyclus, of nou ja onregelmatig, het was regelmatig maar te vaak en te lang. Elke 14 dagen menstrueerde ik voor gemiddeld 14 dagen lang, hierdoor voelde ik me onzeker en had ik weinig energie.
Ik heb verschillende anticonceptie gebruikt om te kijken of ik het hiermee kon reguleren maar daardoor kreeg ik veel bijwerkingen, ik voelde me down, niet mezelf en had veel last van migraine. Regelmatig ben ik onderzocht door de huisarts en gynaecoloog, gelukkig kwam daar niets verontrustends uit maar ze hadden ook geen oplossing om mijn menstruatie te reguleren.
Vorig jaar ben ik op zoek gegaan naar een alternatieve manier en kwam ik terecht op de website van Dine-Marij. Sceptisch als ik ben was ik niet gelijk overtuigd dat dit de oplossing zou zijn, maar hé baat het niet dan schaadt het niet.
Na de intake bij Dine-Marij was ik nieuwsgierig naar het traject. Door de bloedanalyse kwamen we erachter dat ik bepaalde intoleranties heb.
Door het lifestyle plan wat Dine-Marij voor me schreef kreeg ik een ander eetpatroon, dit in combinatie met vitaminen en mineralen werpte zijn vruchten af. Ik voelde me energieker, kreeg een egalere huid en mijn cyclus veranderde!
Na een traject van een halfjaar waarin ik maandelijks contact had met Dine-Marij kan ik alleen maar zeggen dat ik ontzettend blij ben, mijn cyclus is inmiddels gereguleerd!!
Ik wil Dine-Marij bedanken voor haar kennis en prettige begeleiding, ik had nooit gedacht dat ik dit zou bereiken door het aanpassen van mijn eetpatroon”.

Review anoniem

Rated 5 out of 5
17 mei 2022

“Van nature ben ik een energiek persoon die altijd wel in is voor iets nieuws of er op uit te gaan. Maar al een tijdje voelde ik mij niet fit, was futloos en had weinig zin om dingen te doen. Daarnaast tobde ik met overtollige kilo’s, daar wilde ik graag wat van kwijt. Ik geloof niet in diëten maar in het aanpassen van mijn leefstijl. Maar hoe moest ik dat dan aanpakken? Ik had sterk het vermoeden dat mijn hormonen uit balans waren doordat ik sinds een jaar enorme last van migraine had rond mijn menstruatie. Daar had ik nooit last van en wilde er graag van af. Bij de huisarts kreeg ik een doos pillen mee en dat was het. Ik wilde mijn migraine graag op een andere manier te lijf gaan, het liefst niet met medicijnen.
Op de site van Dine-Marij vond ik informatie die mij aansprak (verbeter je leefstijl door je eten aan te passen en breng zo je hormonen weer in balans). Ik heb contact met haar gezocht en dat was vanaf het eerste begin prettig. Dine-Marij legt goed uit hoe haar aanpak werkt. Ik heb gekozen om het programma voor een half jaar te volgen. Na een uitgebreide bloedanalyse heeft Dine-Marij een weekmenu voor mij opgesteld. Dat lijkt op een dieet maar zo ervaar ik het niet! Het juist niet of wel eten van bepaald voedsel en supplementen heeft mij veel gebracht! Ik heb geen migraine meer gehad sinds ik begonnen met het programma. Daarnaast is mijn energie weer terug, ik heb weer zin om zaken op te pakken en te doen. Om de aantal weken belde Dine-Marij mij voor coaching. Dit is erg fijn om snel problemen op te lossen en/of vragen te kunnen stellen over het programma. Dine-Marij geeft advies en heeft vele goede tips. Ik ben blij met het resultaat ook al heb ik het idee dat ik nu pas in balans kom. Zo is het afvallen nog niet goed gelukt maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit alsnog wel gaat gebeuren. Omdat ik mij veel beter voel heb ik de grip op mijn leven weer terug. Ik kan veel helderder zien waar zaken goed lopen en waar ik echt mee moet stoppen (zaken die stress opleveren bijvoorbeeld). Ik kan iedereen die lusteloos is of klachten heeft zoals migraine het programma van Dine- Marij aanraden! Je merkt pas als je hormonen weer in balans komen wat hormonen die uit balans zijn met je doen. Goed om te weten dat dit dus grotendeels op te lossen is met de juiste voeding!”

Review anoniem

Rated 5 out of 5
10 mei 2022

“Al een jaar of 3 heb ik migraine. Via de huisarts had ik hiervoor al medicijnen gekregen. De laatste paar maanden werd mijn migraine steeds heftiger. En dan voornamelijk in mijn menstruatieweek. Van het voelen opkomen van de hoofdpijn, tot aan erg misselijk worden, overgeven, alleen maar in bed kunnen liggen in een kamer zonder licht en geluid en ontzettende hoofdpijn. Zo erg dat je het gevoel hebt dat er op een gegeven moment iets knapt in je hoofd.
Ik had op de site van Dine-Marij al een paar keer wat voorbij zien komen over Migraine. Na een intake en bloedafname via een vingerprik kreeg ik een uitgebreide analyse van hoe ik ervoor stond.
Het belangrijkste stukje was wel de voeding. Daarin werd duidelijk waar mijn lichaam wel en niet goed op reageerde. Met een lijst van voedingsmiddelen en een uitgebreid weekschema gebaseerd op mij ben ik direct aan de slag gegaan. In de winkel was het de eerste keer wel even zoeken waar ik alle producten kon vinden, maar nu na 2 maanden weet ik hier de weg wel in te vinden.
Na twee weken het voedingsschema te hebben gebruikt (waar ik mij ook echt strak aan heb gehouden) merkte ik al resultaat. In mijn menstruatieweek had ik de eerste twee dagen lichte hoofdpijn maar heb in die week geen migraineaanval gehad. Ook na een aantal weken, toen mijn volgende menstruatieweek was, heb ik geen migraine gehad, zelfs geen hoofdpijn.
Bijzonder wat gezonde voeding en een andere levensstijl hierin kan doen. Fijn dat Dine-Marij hier mij zo goed in heeft geholpen. “

Review anoniem

Rated 5 out of 5
12 april 2022

Hoewel ik het mentaal bijna niet meer opmerkte had ik eigenlijk altijd pijn in mijn buik, was deze erg opgeblazen, kwam ik (te) gemakkelijk aan ondanks een redelijk gezond, vers en afwisselend eetpatroon en geestelijk voelde ik mij vaak net zo onstabiel als mijn stoelgang…..
Ik had al zo’n 20 jaar aangemodderd en was echt moedeloos. Na steeds weer puzzelen zonder blijvend resultaat, kreeg ik het vermoeden dat hormonen en/of voeding iets te maken hadden met mijn klachten. Ik kreeg er alleen gewoon geen grip op. Via via kwam ik bij Dine Marij en zij stelde voor om eerst een uitgebreide bloedtest te doen om alles eens goed onder de loep te nemen. Ik ben zo blij dat ik dit heb gedaan! Want hoewel ik er weinig vertrouwen meer in had kwam er een verhelderende uitslag en vielen de puzzelstukjes op zijn plek.
Dit nieuwe vertrekpunt gaf nu wél vertrouwen en ik ben meteen met mijn lifestyle plan aan de slag gegaan. Na een week had ik al nauwelijks pijn meer in mijn buik. Grote winst nummer 1! Na ongeveer drie weken begon ik ook veranderingen aan mijn lichaam op te merken. De omvang van mijn buik veranderde, ik had geen strakgespannen buik meer en kon een ‘rolletje’ vel pakken: er ontstond ruimte in mijn buik. Grote winst nummer 2! De kleur van de huid in mijn gezicht heeft een veel lichtere frisse kleur en heb ik weer regelmatig blosjes op mijn wangen. Nog meer winst!
Voor mij persoonlijk zit de meest waardevolle winst in het feit dat zowel mijn lichaam als geest weer vitaler reageren op de omgeving. Niet alleen in mijn buik maar ook in mijn emotie voel ik mij veel stabieler. In de groei van mijn jonge bedrijf ervaar ik net als in mijn lijf nu veel meer rust op de spannende momenten van het ondernemer zijn.
Bedankt Dine Marij voor je luisterend oor, je fijne en toegankelijke benadering en je toepasbare adviezen!

Review Marieke

Rated 5 out of 5
5 april 2022

“Dine-Marij heeft mij erg goed geholpen met haar adviezen. Door andere voeding heb ik veel minder buik klachten terwijl ik altijd dacht dat dit door mijn coeliakie kwam. Daarnaast is het contact erg fijn en is ze erg flexibel. Bedankt Dine-Marij!”

Review A.

Rated 5 out of 5
29 maart 2022

“Dine-Marij is een prettig persoon en heel kundig. Ik werk al een tijd heel prettig samen met Dine-Marij en omdat ik het belangrijk vind om regelmatig een (preventieve) check te doen bij mijzelf én ik het super belangrijk vind om goed in mijn vel te zitten, heb ik vorig jaar het Hormoon & Lifestyle Traject bij haar gedaan. Ze heeft mij van begin tot eind goed begeleid; ik voelde mij erg op mijn gemak, haar uitleg is helder, ze komt haar afspraken na, ze luistert heel goed naar mijn input en vertaalt dit direct naar wat te zien is in mijn uitslagen. Ondanks dat ik vrij bewust met gezondheid bezig ben en vrijwel geen klachten had, bleek er toch veel verbetering mogelijk in mijn leefstijl. Ik heb nu een persoonlijk lifestyle plan met heel duidelijk stap voor stap uitgelegd wat ik het beste kan doen voor een verbeterde leefstijl. Om zowel fysiek als mentaal te groeien! Juist het inzicht dat het ‘m in kleine stappen zit maakt dat het goed toe te passen is en prima vol te houden. En ook als ik nu nog een vraag heb kan ik altijd bij haar terecht. Het is ook fijn dat er eventueel een tweede bloedanalyse mogelijk is, zodat ik niet alleen verbeteringen voel, maar het ook meetbaar is. Dat geeft vertrouwen en bevestiging van alle inspanningen. Ik heb Dine-Marij al meerdere malen aanbevolen en doe dat ook heel graag op dit platform, zodat ze nóg meer mensen kan ondersteunen op het gebied van gezondheid!”