Reviews

Het gaat om het succes van mijn klanten!
Een paar mooie woorden van vrouwen die jou zijn voorgegaan zeggen vaak meer dan dat ik je kan vertellen.

Van acne en spanningsklachten, naar zuivere huid en meer ontspanning/energie

Rated 5 out of 5
19 september 2023

Al lange tijd kampte ik met vermoeidheid, onzuivere huid en een opgeblazen buik. Na mijn zwangerschap en bevalling namen mijj huidklachten toe en kreeg ik ook spanningsklachten. Ergens heel logisch na een bevalling en moeder worden, maar ik vermoedde dat er meer aan de hand was. Ik heb in mezelf geïnvesteerd door een traject aan te gaan met Dine Marij. Het heeft me ontzettend veel gebracht!: de acne is bijna verdwenen, ik heb meer energie en mijn spanningsklachten zijn zo goed als weg.

Naast de fijne resultaten, vond ik het contact met Dine Marij super fijn. Ze is begripvol, denkt met je mee en velt geen oordeel.

Kortom: een traject bij Dine Marij is de investering meer dan waard.

Artrose

Rated 5 out of 5
7 september 2023

Wat een mooi en waardevol traject.

Ik heb artrose en de reumatoloog schreef mij Colchicine voor. Hier had ik veel moeite mee. Pijn verminderen moet toch anders kunnen? Ik kende Dine-Marij vanuit een natuurkundige praktijk waar ik had gewerkt en de stap om naar haar te gaan was dan ook gauw gezet. Na het bloedprikken kregen wij inzicht en Dine-Marij maakte een leefstijl plan. Hiermee aan de slag gegaan. Ik kreeg meer energie en viel een aantal kilo’s af. Dit maakte het staan en lopen op mijn artrose voeten prettig. 5 kilometer wandelen kon ik weer aantikken. Ook mijn handen waren minder pijnlijk. Voor mij heeft het gebracht waar ik op gehoopt had!

Hartelijk dank Dine-Marij!

Van moe en een slechte weerstand naar fit

Rated 5 out of 5
23 augustus 2023

Na de geboorte van de kinderen viel het mij op dat mijn energie laag bleef en ik vatbaar was voor elk virusje dat rondzweefde. De huisarts gaf aan dat dat logisch is met een drukke baan en een jong gezin, Pfeiffer werd uitgesloten dus er was verder niks aan de hand. Inmiddels sliepen de kinderen goed door, maar na corona verergerden mijn klachten en ik leek niet te herstellen van covid. Aangezien zwanger worden destijds niet vanzelf ging en ik de week voor mijn menstruatie hele pijnlijke borsten had, ben ik op zoek gegaan naar een hormoontherapeut die breder kijkt dan alleen hormonen. Zodoende ben ik bij Dinemarij uitgekomen. Het bleek dat ik diverse intoleranties had, waardoor het afgelopen jaar een zoektocht is geweest naar andere (lekkere) producten en op insta naar influencers die recepten maken rekening houdende met de intoleranties. Na een aantal weken merkte ik al verbeteringen, dit stimuleerde mij om verder te gaan met de tips van Dinemarij. Alle vragen die na het advies naar boven kwamen konden besproken worden, ik ben goed begeleid. Ook de online cursus is fijn om te begrijpen waar je mee bezig bent en wat bijvoorbeeld bloedsuiker voor impact heeft op je lijf.

Sinds januari ben ik niet meer ziek geweest👍🏻 mijn borsten zijn voor 80% minder pijnlijk en ik heb meer energie.

Dinemarij, bedankt!

Heerlijk ....ik ben van mijn klachten af

Rated 5 out of 5
21 juni 2023

Toen ik je bij het eerste telefoon gesprek over mijn klachten vertelde , zei je tegen mij , mijn handen jeuken om met je aan de slag te gaan, en dat hebben wij gedaan. Met de bloed afname kreeg ik een duidelijk beeld van mij zelf waar ik met mijn gezondheid stond, en met jou duidelijke online programma heb ik veel geleerd van voeding en hormonen en hoeveel die met elkaar te maken hebben.

Geen dokter heeft mij dat ooit verteld en als je boven de 50 jaar bent dan zeggen ze al snel het is de overgang , dus daar moet je mee leren leven. Maar je kunt er wel degelijk iets aan doen om gewoon je voeding aan te passen. Ik ben anders gaan eten, ik eet nu net zo lekker als voor die tijd. Ik heb geen hoofdpijn , onrustige benen , hartkloppingen meer, alleen af en toe val ik slecht in slaap maar dan weet ik de oorzaak al , dat ik dan toch weer de fout ben ingegaan met dat lekkere taartje , maar dat mag ook , en ik weet nu in ieder geval de oorzaak.

Dine-Marij ik ben blij dat ik dit traject met jou ben ingegaan , het is even een investering maar dat mag ook , je luistert goed en geeft veel goede tips voor nu en later. Het online programma vond ik erg prettig en leerzaam , en het fijne is ik kan er het altijd nog eens kan nakijken om alles weer op te frissen.

Heel erg bedankt!

Dankjewel

Rated 5 out of 5
12 juni 2023

Beste Dine-Marij, Ik wil je zo enorm bedanken voor je waardevolle tips, handvatten en adviezen. Ik heb echt het gevoel dat ik nu weer regie heb over mijn lijf. En eigenlijk kunnen de woorden niet goed beschrijven hoe dankbaar ik je ben. Dank, dank, dank!

Super om zo bewust te worden van je lijf!

Rated 5 out of 5
25 mei 2023

Dit traject begonnen met hoop op verbeteringen in eczeem maar vooral in meerdere voedsel allergieën. Door de bloed afname/uitslag daarvan kwamen er nog meer overgevoeligheden naar boven. Dit wat een huisarts bijvoorbeeld niet uit je bloed haalt en dus bij mij onbekend was. Alleen hier was ik al blij mee. Aan de hand daarvan is er een persoonlijk en passend plan gemaakt met wat mij kon helpen qua leefstijl. Dit heeft mij geholpen waar ik heel dankbaar voor ben! Ondanks de vooruitgang in mijn lijf was Dine Marij ook toegankelijk om alles te vragen en te delen. Zo voel je je op je gemak om open te zijn over je lijf en klachten.

Openheid!

Rated 5 out of 5
22 mei 2023

Wat een fijn traject! Mooie open gesprekken gehad met Dine-Marij en hele fijne stappen gezet. Ik kon altijd terecht met vragen en heb heel veel tips gekregen. Je moet echt zelf aan het werk, maar dat is ook de duidelijke verwachting op voorhand. Ik wilde het graag zelf doen en het is gelukt. Ik voel me veel energieker en mentaal veel rustiger. Daar deed ik het voor! Bedankt!