Reviews

Het gaat om het succes van mijn klanten!
Een paar mooie woorden van vrouwen die jou zijn voorgegaan zeggen vaak meer dan dat ik je kan vertellen.

Heeft effect!

Rated 4 out of 5
21 maart 2023

Afgelopen maanden het traject gevolgd! Het is super fijn om je klachten van binnenuit te mogen “opruimen”. Zelf heb meer rust en slaap ik weer beter! Nooit gedacht dat dit op deze manier aangepakt zou kunnen worden. Dinemarij luisterde goed en gaat gericht met de vraag aan de slag. Ze denkt overal in mee!

Deze investering was het waard!

Rated 5 out of 5
13 maart 2023

De hormoon & Lifestyle traject van Dine-Marij was de investering zeker waard.

Ben een paar jaar in de overgang, waardoor ik veel last had van opvliegers en was ook aangekomen. Ben ook gestopt met roken,wat zeker ook bijgedragen heeft met de extra kilo’s en had de laatste jaren wat stress. Waardoor ik ook slecht kon slapen.

Door het lifestyle plan wat Dine-Marij voor me schreef kreeg ik een ander eetpatroon, dit in combinatie met vitaminen en mineralen . Langzaam verloor ik de kilo’s en begon me beter te voelen.

Dine-Marij staat altijd voor je klaar als je vragen hebt. Haar mails worden snel beantwoord. Ze is een professionele en sympathieke coach waar je je snel op je gemak voeld. Bedankt Dine-Marij!

Een waardevolle investering

Rated 5 out of 5
6 maart 2023

Na een langere periode met klachten van een snel opgeblazen buik en sluimerende vermoeidheid, heb ik mij aangemeld voor een Hormoon & Lifestyle traject van Dine-Marij. Ik vond het een spannende investering, maar hij is meer dan waard geweest! Ik kan me niet herinneren dat ik zo’n platte buik heb gehad, mijn darmen zijn een stuk rustiger nu. Ook merk ik dat ik minder snel vermoeid ben. Ik voel me meer in balans en heb nu een goede fundering staan wat betreft mijn leefstijl voor de toekomst. Ik kon met al mijn praktische vragen bij Dine-Marij terecht en met haar sparren. Super bedankt Dine-Marij!

Meer in balans

Rated 4 out of 5
30 november 2022

Na een paar keer op de website gekeken te hebben en een startgesprek ben ik begonnen met een halfjaartraject bij Dine-Marij. De reden was dat ik altijd meer of minder moe was.Ik vond het spannend en was benieuwd welke uitdagingen ik zou krijgen. Na bloedonderzoek met een vingerprikje kreeg ik bij de volgende afspraak de uitslag. Daaruit bleek dat mijn lijf totaal niet in balans was. Werk aan de winkel met een ander eetpatroon en supplementen. In het begin echt wel vermoeiend om uit te zoeken welke voeding goed bij mij past, maar wat doet het mij goed om anders te eten. Zowel fysiek als mentaal.

Ik ben een blijer mens, zonder bloedsuikerschommelingen en meer energie. Ik ben in balans en weet hoe ik dat kan blijven!

Dine-Marij bedankt voor je positieve, duidelijke begeleiding en onze mooie gesprekken!

Waardevol

Rated 5 out of 5
21 oktober 2022

Blij dat ik deze stap heb gezet 6 maanden geleden.

zoveel meer inzichten gekregen en duidelijkheid….een lijf dat reageert op deze mooie veranderingen, de hernieuwde energie balans. kortom een eye opener.

Dine-marij dank voor je aandacht.

Zoektocht oorzaak klachten met positief resultaat

Rated 5 out of 5
13 oktober 2022

Na corona kampte ik met diverse klachten (krachtverlies in benen, duizeligheid, weinig energie, angsten etc) waardoor ik van werken en 5-6x sporten/ week naar de ziektewet ging en volledig thuis zat. Bij de reguliere zorg is een B12 tekort vastgesteld, klachten bleven maar er werd geen andere oorzaak gevonden. Het voelde alsof er meer was.

Dine-Marij had een luisterend oor en ik kreeg weer hoop. Uit de bloedafname kwam veel waardevolle informatie. Na maanden werd bevestigd dat er sprake was van Lyme, corona was vermoedelijk de druppel voor mijn immuunsysteem. Deze duidelijkheid gaf zo’n opluchting! Middels een behandeling (bij een arts) en aanvullende supplementen van Dine-Marij kwam er langzaam een stijgende lijn. Ook door het aanpassen van mijn voeding en andere tips zijn alle klachten verbeterd en sommige zelfs verleden tijd! Door de inzichten die ik kreeg via de online modules heb ik ook gekozen voor hormoonvrije anticonceptie.

Het contact was heel fijn, ik kon altijd mailen bij vragen en kreeg snel reactie. Daarnaast gaf ze mij veel positieve energie. Ik heb nog een weg te gaan maar ik leer mijn lichaam, zowel fysiek als mentaal, steeds beter kennen. Mijn doel/ hoop is dat ik over een paar maanden, wanneer ik 25 word, zo goed als klachtenvrij ben om mijn leven zoals voorheen weer op te pakken. Maar zoals ik van Dine-Marij heb geleerd… kleine stapjes geven groot succes. Ik ben dankbaar voor de hulp en begeleiding!✨

Alles in beweging

Rated 5 out of 5
3 oktober 2022

Inmiddels heb je mij natuurlijk al een poosje “losgelaten” maar ik wil je toch even laten weten hoe het met me gaat. Wan het proces is voor mij daar niet gestopt en juist alleen maar verder en verdergegaan. En dat bedoel ik in de lengte en breedte. Waar ik in het begin nog best wel moeite had met dingen laten staan waar ik het niet goed op deed voel ik mij daar nu bijna nooit meer gefrustreerd over. Producten die me niet goed doen “voel” ik nu heel bewust en heel snel. Ik kies daardoor veel gemakkelijker de producten waar ik van merk dat ik me na het eten goed voel. Geen pijn = veel meer energie = veel betere mindset.

En natuurlijk hoopte ik dat ik nog iets meer kilo’s kwijt zou raken, of in ieder geval wat buikvet… Maar wat ik echt zo fijn vind, misschien zelfs wel een van de allerfijnste dingen die het me heeft opgeleverd: ik voel me voor het eerst in mijn leven gelukkig met mijn lijf 😊 Het is echt prima zo, mijn lijf is goed zoals het is! Het gaat traag maar ik ‘droog’ steeds meer op, en dat zijn geen kilo’s maar het opgeblazen en ‘chubby’ gevoel is weg. Daarvoor in de plaats is er ruimte gekomen voor respect, en verwondering naar mezelf: ik ben trots op mijn lijf! Het is mijn huis en het laat mij voelen wat goed is voor mij. Niet alleen fysiek maar ook geestelijk. Want niet alleen vind ik mijn lijf nu mooi, ik respecteer mezelf een stuk meer dan ik gewend was. Dit sijpelt dus ook door in mijn privéleven waar ik keuzes aan het maken ben die goed zijn voor mij.

Het traject wat ik met jou hulp heb doorlopen loopt dus nog door, net als alles in het leven 😉. Ik ben zo blij dat ik het gedaan heb! En dat wil ik je toch heel graag even laten weten.

Groetjes en een fijne dag!