Revolution Slider Error: Slider with alias home2 not found.
Maybe you mean: 'over-mij' or 'hormoonbalanspro-1' or 'hormoonbalanspro-2' or 'hormoonbalanspro-3' or 'hormoonfactor' or 'contact'

DINE-MARIJ – PRAKTIJK VOOR LEEFSTIJLCOACHING & HORMOONBALANS

Welkom bij mijn Praktijk voor Leefstijlcoaching & Hormoonbalans. Ik begeleid jou naar een gelukkig gevoel in optimale gezondheid. Met behulp van het succesvolle hormoonbalansprogramma werken we samen naar één doel …. namelijk de beste versie van jezelf in optimale gezondheid! Geschikt voor mannen, vrouwen èn kinderen van alle leeftijden!

Hormonen zorgen voor de communicatie tussen de cellen en organen. Jouw hormonen hebben op deze manier een enorme invloed op de mate van jouw gezondheid. Wanneer je deze hormonen met de juiste voeding & leefstijl beïnvloedt, kun jij een gezond en gelukkig leven bereiken!

Voel jij je ongezond, moe, futloos en/of heb je last van overgewicht of vermagering? Deze gezondheidsklachten kunnen ontstaan door een verstoorde hormoonbalans. Ben jij misschien al tijden op zoek naar een oorzaak van jouw klachten, maar wordt er niets duidelijk? Verkeerde voeding, spanning/stress, een te zwaar trainingsprogramma of te weinig beweging kunnen de oorzaak zijn. Het wordt dus tijd dat je aandacht schenkt aan het veranderen van jouw leefstijl.

Geen schadelijke ongezonde diëten, zware trainingsprogramma’s of enge (chemische) supplementen. Maar juist terug naar de basis, naar de natuur. Dit doe ik door middel van voedingsadvies eventueel aangevuld met natuurlijke supplementen, aanpakken van jouw stressniveau en het geven van bewegingsadviezen.

Dine-Marij | Praktijk voor Leefstijlcoaching & Hormoonbalans. Aarzel niet en zet vandaag de eerste stap naar een gezond lichaam en een ontspannen geest!