pastasalade paprika bloemkool
Dine-Marij

Dine-Marij

Pastasalade met paprika en bloemkool

Ingrediënten Pastasalade met paprika en bloemkool (voor 4 personen):

  • 1 bloemkool
  • 2 zoete puntpaprika’s
  • 1 ui
  • 3el olijfolie
  • 1el gedroogde Italiaanse kruiden
  • 250gr spelt penne
  • 1 potje (100gr) kappertjes
  • 1 bakje (165gr) olijven

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de bloemkool in kleine roosjes, de paprika in ringen van 1,5cm en de ui in kleine partjes. Verdeel de groenten over een met bakpapier beklede bakplaat, besprenkel met 2 eetlepels olijfolie en bestrooi met de kruiden en zout en peper naar smaak. Rooster de groenten in ca. 20 minuten beetgaar. Kook ondertussen de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel onder koud water. Meng de penne met de rest van de olijfolie, de kappertjes, 2 eetlepels vocht van de kappertjes en de olijven. Schep vervolgens de groenten erdoor en serveer lauwwarm. 

Enjoy!

Deel dit bericht