Dine-Marij

Dine-Marij

Omelet met havervlokken, appel & kaneel

Ingrediënten omelet met havervlokken, appel & kaneel:

  • 4 scharreleieren
  • mespuntje zout
  • 2 el honing
  • 500ml havermelk
  • 150g fijne havervlokken
  • 100g speltmeel
  • 700g appels
  • kaneelpoeder (hoeveelheid naar smaak)
  • kokosvet of olijfolie extra vierge om in te bakken

Klop de eieren, zout, honing en melk luchtig en vermeng de havervlokken en het speltmeel door het beslag. Schil vervolgens de appels tot partjes of snijd in kleine stukjes. Verhit ondertussen de olie in de pan en bak hierin het deeg lichtgaar. Druk vervolgens de appelpartjes met een spatel aan. Bak de omelet goudbruin en bestrooi deze ten slotte met kaneel. Tip: voeg nog wat nootjes toe voor extra bite.

Enjoy!

Deel dit bericht