Mijn nieuwsberichten

Dine-Marij

Pompoenstamppot

Ingrediënten Pompoenstamppot  (4 personen): 1 pompoen 1 tl karwijzaad 4 el olijfolie 1kg kruimige aardappelen 400gr runder gehaktballetjes  1 blik (400gr) kikkererwten 200ml soja- of

Lees verder >>
Dine-Marij

Stamppot met pastinaak en prei

Ingrediënten Stamppot met pastinaak en prei  (4 personen): 600gr kruimige aardappelen 1 prei, gewassen 600gr pastinaak 2 tenen knoflook 3 el olijfolie 100ml kokosmelk 1

Lees verder >>
Dine-Marij

Venkel-Courgettesoep

Ingrediënten Venkel-Courgettesoep  (4 personen): 4 sjalotten, grof gesneden 2 tenen knoflook 3 venkelknollen, grof gesneden 2 courgettes, grof gesneden 2 bouillonblokjes (zonder E621 en gist)

Lees verder >>
Dine-Marij

Amandel Perentaart

Ingrediënten Amandel Perentaart  (12 personen): Bodem: 10 zachte dadels 5 gedroogde pruimen 75gr kokosvet 125gr havermout of boekweitvlokken 1tl kaneel snufje zout 1 rijpe banaan

Lees verder >>
Dine-Marij

Rode Linzensoep

Ingrediënten Rode Linzensoep  (4 personen): 1 el olijfolie 1 ui gesnipperd 1 teentje knoflook  1 tl gemalen komijn 200gr rode linzen kneepje citroensap 1L hete

Lees verder >>
Dine-Marij

Ovenschotel spitskool in bladerdeeg

Ingrediënten Ovenschotel spitskool in bladerdeeg (4 personen): middelgrote spitskool 9 plakjes glutenvrij bladerdeeg (ontdooid) 500gr rundergehakt Italiaanse kruiden  3 appels kaneel ahornsiroop kokosvet Bereiding: Vet

Lees verder >>
Dine-Marij

Ananastaart

Ingrediënten Ananastaart (6-8 punten): 6 plakken (verse) ananas extra kokosvet om in te vetten 2 el ahornsiroop 125gr speltmeel 1tl wijnsteenbakpoeder 125gr kokosvet 100ml ahornsiroop

Lees verder >>
Sluit Menu
×

Winkelmand