Ingrediënten Luchtige cheesecake met limoen:
Ingrediënten:
- 6 eieren
- 250gr kokosyoghurt
- 250gr romige haverspread
- 150gr stevia kristalsuiker
- geraspte schil van 2 limoenen
- 6-8 vormpjes van 6-7cm doorsnede
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Klop de eieren los en roer de yoghurt, haverspread, suiker en limoenschil erdoor. Schenk het mengsel in de ingevette vorm en bak de cheesecake in 35-45 minuten gaar in de oven. Laat vervolgens in de vorm op een rooster afkoelen. Stort de cheesecake voor het serveren eventueel op een bordje en garneer met schijfjes limoen of blaadjes munt. Deze taart is wat luchtiger dan een normale cheesecake, omdat het geen bodem heeft. Mocht je dat wel lekker vinden dan kun je daarvoor een mix van noten en dadels gebruiken (zie mijn kwarktaart recept of mijn andere cheesecake recept).
Enjoy!