Dine-Marij spreekt over Hormonen en Lifestyle

Spreker Dine-Marij

Inspirerende lezingen en workshops!

Ik geef mijn kennis graag aan jou door!

Met veel enthousiasme vertel ik over de invloed van leefstijl op gezondheid en hormonen. De afgelopen jaren heb ik veel kennis en ervaring op mogen doen in de gezondheidswereld. Zowel in de reguliere als in de complementaire gezondheidszorg. Dit zorgt ervoor dat ik een mooie brug kan slaan tussen verschillende behandel mogelijkheden. Door mijn oprechte passie voor mijn werk deel ik deze kennis dan ook graag met anderen zodat zij goed geïnformeerd zijn. Het is mijn missie om met mijn kennis & kunde een ander zichzélf weer te leren helpen. Op een ongedwongen, eenvoudige & natuurlijke manier. Samen naar een gezondere wereld!

Lezingen voor bedrijven en organisaties

Ook geef ik op uitnodiging lezingen voor bedrijven en organisaties. Bijvoorbeeld om werknemers te informeren over preventieve zelfzorg en een gezonde leefstijl. Want gezonde werknemers zijn belangrijk voor de continuïteit van een bedrijf. Maar denk ook aan andere bedrijven. Voor Evonuovo van oud topschaatser en Olympisch kampioen Bart Veldkamp verzorg ik lezingen over hormonen en suppletie. Aan verschillende opleidingen en cursussen geef ik een aantal lessen, waaronder de opleiding tot hormoontherapeut. Het kan ook kleinschaliger. Ik spreek geregeld voor een gezelschap vrouwen over hormoonbalans. Zo kan een lezing zowel inspirerend als gezellig zijn!

Zou jij graag een lezing of workshop willen organiseren over gezondheid & hormoonbalans?
Vraag mij gerust naar meer informatie!