0457A4F6-824E-42D8-9454-CCB3F0234368
Dine-Marij

Dine-Marij

Lezing Relaties in Hormoonbalans

// WEGENS SUCCES HERHAALD //

Jacqueline Lammerts deelt in deze lezing niet alleen wát alle relaties in ons leven ons nu écht te vertellen hebben. Ze legt ook uit welke twee krachten ín ons in balans dienen te komen, alvorens wij een evenwichtig Leven kunnen leven. Een leven vanuit ons hart, waarbij we onze passie (durven te) volgen. Ze zegt niet voor niets al jaren: Volg je hart, HET KLOPT! Ze heeft er zelfs een boek over geschreven.

Dine-Marij Roeterd zal gaan vertellen over de kracht van hormonen. Zij zal je bewust maken wat hormoonbalans voor jezelf én voor jouw relatie(s) kan betekenen. Onderwerpen zoals de werking van hormonen, oorzaken van hormonale disbalans, voorbeelden van klachten & de weg naar hormoonbalans zullen o.a. aan de orde komen. Ook zal zij een aantal adviezen meegeven voor balans in jouw hormonen & relaties. Zo heb je na deze lezing al direct handvaten om thuis mee aan de slag te gaan!

Beide sprekers zullen ongeveer een uur aan het woord zijn. Uiteraard wordt er tijd vrijgemaakt voor het beantwoorden van vragen.

Koffie, thee & gezond lekkers is aanwezig!

Hopelijk tot ziens op de 26e!

 

Wanneer: 26 september 2020, 10.00-12.00 uur

Waar: Hemelrijk 4, 8196 LB Welsum

Kosten: €15,- per persoon

Opgave: info@dinemarij.nl

 

Deel dit bericht