Hormonen gedrag-2
Dine-Marij

Dine-Marij

Lezing Gedrag & Hormonen

Jorien Strik (natuurgeneeskundig therapeut & fysiotherapeut o.a.) zal ingaan op de invloed van stress en voeding op gedrag, slapen, energie, stemming etc. Zij zal uitleggen waarom iemand met een depressie (serotoninetekort) ook vaak slecht slaapt, een kort lontje heeft en een onweerstaanbare behoefte heeft aan zoet. Waarom iemand die moe is, vaak uitstelgedrag heeft, vergeetachtig wordt en een laag libido heeft. Ook zal aan de orde komen wat je er zelf aan kunt doen en welke voeding en supplementen ingezet kunnen worden om weer blij en fit te worden.

Dine-Marij Roeterd (Hormoontherapeut & Verpleegkundige o.a.) zal gaan vertellen over de werking van hormonen en de invloed hierop door leefstijl. De werking van hormoontherapie, oorzaken van hormonale disbalans, voorbeelden van klachten & bijpassende tips zullen o.a. aan de orde komen. Ook zal zij een aantal adviezen meegeven voor een gezond voedingspatroon, om alvast mee aan de slag te gaan.

Beide sprekers zullen ongeveer een uur aan het woord zijn, tevens is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Koffie, thee & gezond lekkers is aanwezig!

Hopelijk tot ziens op de 23e!

 

Wanneer: 23 februari 2019, 13.30-16.30uur

Waar: Middendijk 5, Nijbroek

Kosten: €15,- per persoon

Opgave: info@dinemarij.nl

 

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Heb je nog vragen?

Vul het formulier in en ik bel je zo spoedig mogelijk terug!

Check ook jouw spambox als het formulier is verzonden!