Lezing hormonen en gedrag
Dine-Marij

Dine-Marij

Lezing Gedrag & Hormonen

Jorien Strik (natuurgeneeskundig therapeut & fysiotherapeut o.a.) zal ingaan op de invloed van stress en voeding op gedrag, slapen, energie, stemming etc. Zij zal uitleggen waarom iemand met een depressie (serotoninetekort) ook vaak slecht slaapt, een kort lontje heeft en een onweerstaanbare behoefte heeft aan zoet. Waarom iemand die moe is, vaak uitstelgedrag heeft, vergeetachtig wordt en een laag libido heeft. Ook zal aan de orde komen wat je er zelf aan kunt doen en welke voeding en supplementen ingezet kunnen worden om weer blij en fit te worden.

Dine-Marij Roeterd (Hormoontherapeut & Verpleegkundige o.a.) zal gaan vertellen over de werking van hormonen en de invloed hierop door leefstijl. De werking van hormoontherapie, oorzaken van hormonale disbalans, voorbeelden van klachten & bijpassende tips zullen o.a. aan de orde komen. Ook zal zij een aantal adviezen meegeven voor een gezond voedingspatroon, om alvast mee aan de slag te gaan.

Beide sprekers zullen ongeveer een uur aan het woord zijn, tevens is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Koffie, thee & gezond lekkers is aanwezig!

Hopelijk tot ziens op de 25e!

 

Wanneer: 25 mei 2019, 13.30-16.30uur

Waar: Engeland 25, Beekbergen

Kosten: €15,- per persoon

Opgave: info@dinemarij.nl

 

Deel dit bericht