lasagnezalm.canva
Foto van Dine-Marij

Dine-Marij

Lasagne met spinazie en zalm

Ingrediënten Lasagne met spinazie en zalm (4 personen):

  • Ong. 8 lasagnevellen (glutenvrij)
  • 750gr spinazie (diepvries)
  • 50gr kokosvet
  • 750gr zalmfilet
  • 250ml kokosroom
  • peper en zout
  • 100gr geraspte geitenkaas of vegankaas

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kook de lasagnevellen in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking gaar. Schep de vellen uit de pan en spreid ze uit (bijvoorbeeld op een vochtig gemaakt dienblad zodat ze niet aan elkaar plakken). Verwarm de spinazie in een pan en laat het uitlekken. Bedek de bodem van de ovenschaal met lasagnevellen. Dek deze laag toe met de helft van de spinazie. Strooi er zout en peper op. Dek deze laag toe met de visfilets. Besmeer de vis met een dunne laag kokosroom. Dek deze laag toe met de rest van de lasagnevellen. Verspreid de rest van de kokosroom over de lasagne. Plaats de laatste spinazie op de lasagnevellen. Strooi er eerst zout en peper op en daarna de geraspte kaas. Zet de schaal ongeveer 15 minuten in de oven. Controleer dan of de vis gaar is. De juiste gaartijd hangt af van de dikte van de vis. 

Enjoy!

Deel dit bericht