Dine-Marij

Dine-Marij

Kip met zilverui en perzik

Ingrediënten Kip met zilverui & perzik (4 personen):

 

  • 300gr zilvervliesrijst
  • 2 el olijfolie
  • 300gr kipfilet, in stukjes
  • 350gr tomatensaus (bio)
  • 350gr zilveruitjes 
  • 400gr perzikschijfjes
  • 225gr tuinerwten (extra fijn)
  • peper & zout

Bereiding:

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een pan en bak de kip op hoog vuur in 3 minuten rondom goudbruin. Voeg de tomatensaus en uitjes toe. Schep om en breng op smaak met peper en zout. Breng aan de kook en laat 5 minuten op laag vuur zacht koken. Voeg de perziken en erwten toe en warm dit nog 5 minuten mee. Serveer de rijst met de kip. 

Enjoy!

Deel dit bericht