Hormoon & Lifestyle Bloedanalyse

Kom achter de oorzaak van jouw klachten!

Herken jij jezelf in onderstaande klachten?

In dat geval zijn jouw hormonen uit balans. Je hoeft niet rond te blijven lopen met deze klachten. Met de juiste voeding & leefstijl kun je jouw hormonen beïnvloeden. Daar ga ik jou bij helpen! In mijn praktijk kijken we samen naar jouw klachten en analyseer ik jouw hormoonbalans. Middels een eenvoudige vingerprik geven jouw bloeduitslagen binnen een aantal dagen inzicht in jouw gezondheidsstatus. Ik kijk waar verbeterpunten liggen in jouw leefstijl en gezondheid. Op basis van jouw informatie en bloeduitslagen stel ik een persoonlijk lifestyle plan op. Met voeding, beweging en suppletie tips die bij jou passen. Tijdens onze afspraak nemen we ruim de tijd om jou deze eenvoudige tools eigen te maken. Met mijn adviezen kun jij thuis op een praktische manier aan de slag. Jouw vragen kun je bij mij kwijt tijdens de twee telefonische vervolgconsulten, waarin ik jou feedback geef. Binnen enkele weken verdwijnen jouw klachten doordat jouw hormonen in balans raken. *Disclaimer: Deze bloeduitslagen vervangen niet de diagnostiek van een reguliere bloedafname. 

Dit is het resultaat dat jij graag wilt!

Zou jij graag inzicht willen krijgen in jouw gezondheidsstatus?
Ontvang dan gelijk jouw persoonlijke lifestyle plan richting hormoonbalans!

Heb je nog vragen?

Vul het formulier in en ik bel je zo spoedig mogelijk terug!

Check ook jouw spambox als het formulier is verzonden!