Hormoon & Lifestyle Advies

Ontvang persoonlijk advies van mij!

Herken jij jezelf in onderstaande klachten?

In dat geval zijn jouw hormonen uit balans. Je hoeft niet rond te blijven lopen met deze klachten. Met de juiste voeding & leefstijl kun je jouw hormonen beïnvloeden. Daar ga ik jou bij helpen! In mijn praktijk kijken we samen naar jouw klachten en analyseer ik jouw hormoonbalans. Middels een eenvoudige vingerprik geven jouw bloeduitslagen binnen een aantal dagen inzicht in jouw gezondheidsstatus. Ik kijk waar verbeterpunten liggen in jouw leefstijl en gezondheid. Op basis van jouw informatie en bloeduitslagen stel ik een persoonlijk lifestyle plan op. Met voeding, beweging en suppletie tips die bij jou passen. Tijdens onze afspraak nemen we ruim de tijd om jou deze eenvoudige tools eigen te maken. Met mijn adviezen kun jij thuis op een praktische manier aan de slag. Binnen enkele weken verdwijnen jouw klachten als sneeuw voor de zon doordat jouw hormonen in balans raken. Na zes weken plannen we een telefonisch vervolgconsult in waarin we evalueren waar jij staat. Ook kun jij dan jouw vragen aan mij stellen zodat je weer vol vertrouwen verder kunt. *Disclaimer: Deze bloeduitslagen vervangen niet de diagnostiek van een reguliere bloedafname. 

Dit is het resultaat dat jij graag wilt!

Zou jij graag uitleg willen krijgen over jouw unieke hormoon- en bloedanalyse?
Ervaar hoe het is wanneer jouw hormonen weer voor jouw werken!

Heb je nog vragen?

Vul het formulier in en ik bel je zo spoedig mogelijk terug!

Check ook jouw spambox als het formulier is verzonden!