(Hormoon)Balans Behandeling

Quantum Touch laat jouw energie weer stromen!

Onderstaande klachten kunnen ontstaan door teveel spanning in jouw lichaam

In jouw leven ontkom je niet aan momenten van stress. Maar teveel stress gaat jouw lichaam & geest flink in de weg zitten.
Het begint vaak onschuldig, maar al snel worden de symptomen erger. De voortdurend hoge stresshormonen tasten ook nog eens jouw hormoonbalans aan.

Dit is waarom jij deze behandeling graag wil!

Tijdens deze (Hormoon)Balans Behandeling maak ik gebruik van Quantum Touch. Ik verhoog middels een lichte aanraking de energie van de persoon die wordt behandeld. Het lichaam krijgt vervolgens de gelegenheid te ontspannen en de energie vrij te laten stromen op plaatsen die geblokkeerd waren. Zo kan de energie weer gaan stromen in gebieden die essentieel zijn voor een bepaald hormoon. Het lichaam bepaalt hierin zijn eigen proces. Er wordt als het ware op micro niveau naar balans gewerkt zodat dit op macro niveau kan doorwerken. Deze behandeling draagt bij aan een goede balans tussen lichaam en geest. Gezondheid en hormoonbalans kunnen weer ontstaan wanneer blokkades zijn opgelost en energie weer volledig door jouw lichaam kan stromen.
Behandeling Quantum Touch

Quantum Touch laat jouw energie weer stromen!
Ervaar wat een behandeling voor jou kan betekenen!

Heb je nog vragen?

Vul het formulier in en ik bel je zo spoedig mogelijk terug!

Check ook jouw spambox als het formulier is verzonden!