recept garnalencocktail
Dine-Marij

Dine-Marij

Garnalencocktail

Ingrediënten Garnalencocktail  (4 personen):

  • 1 kleine mango, in blokjes gesneden
  • 4 kleine blaadjes kropsla
  • 25gr jonge bladsla
  • 150gr noorse garnalen
  • 2 el olijfolie extra vierge
  • 1,5 el sinaasappelsap 
  • mespunt chilipeper
  • 2 el kappertjes
  • 1/2 el fijngeknipte bieslook

Bereiding:

Verdeel de sla, mangoblokjes en garnalen over vier glazen. Maak een dressing van de olijfolie, sinaasappelsap, een snufje zout en mespunt chilipeper. Verdeel de dressing over de garnalencocktail en garneer met de kappertjes en bieslook. 

Enjoy!

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Heb je nog vragen?

Vul het formulier in en ik bel je zo spoedig mogelijk terug!

Check ook jouw spambox als het formulier is verzonden!