frittata
Dine-Marij

Dine-Marij

Frittata van zoete aardappel en broccoli

Ingrediënten Frittata van zoete aardappel en broccoli  (4 personen):

  • 250gr zoete aardappel, geschild en in stukken
  • halve broccoli, in stukken gesneden
  • 6 eieren
  • Italiaanse kruiden, zoals oregano, tijm of majoraan
  • 100gr geitenkaas, geraspt
  • 1 el kokosolie
  • versgemalen peper en keltisch zeezout

Bereiding:

Kook de aardappel en broccoli in een laagje water met wat zout. Klop de eieren samen met de kruiden los in een mengkom. Voeg de gaar gekookte groente en de kaas toe en schep het geheel om. Verwarm de kokosolie in de bakpan en giet het mengsel erin. Laat de frittata op laag vuur garen tot het ei is gestold (circa 15 minuten). 

Variatie-tip: groenten die zich goed voor de frittata lenen, zijn stevig en niet te waterig. Denk aan broccoli, courgette, asperges, doperwten, prei, paprika, venkel en pompoen. 

Enjoy!

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Heb je nog vragen?

Vul het formulier in en ik bel je zo spoedig mogelijk terug!

Check ook jouw spambox als het formulier is verzonden!