brownie
Dine-Marij

Dine-Marij

Bijzondere Brownie

Ingrediënten Bijzondere Brownie:

  • 1 blikje kidneybonen
  • 5 eieren
  • 1 blikje santen van ong 200ml (ook wel: kokosroom of creamed coconut)
  • 75gr cacao
  • 40gr rietsuiker
  • 2tl wijnsteenbakpoeder
  • 1/4 tl zout
  • 75gr kokosvet
  • wat vanillepoeder
  • taartvorm/ cakeblik/ muffinvormpjes

Doe de kidneybonen in een zeef en spoel ze af, laat dit goed uitlekken. Mix de kidneybonen vervolgens met 2 eieren en het blikje santen en pureer het goed fijn. Doe dan de andere 3 eieren, cacao, rietsuiker, wijnsteenbakpoeder, zout, kokosvet en vanillepoeder erbij. Pureer opnieuw totdat het een mooi en glad beslag is. Doe het beslag in de vorm en zet in de oven. Bak de brownie gaar in 35-45 minuten op 175 graden. Je kunt de Bijzondere Brownie eventueel met wat aardbeienstukjes, bosbessen of wat soja-slagroom garneren.

Enjoy!

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Heb je nog vragen?

Vul het formulier in en ik bel je zo spoedig mogelijk terug!

Check ook jouw spambox als het formulier is verzonden!