Recepten

Dine-Marij

Rode Linzensoep

Ingrediënten Rode Linzensoep  (4 personen): 1 el olijfolie 1 ui gesnipperd 1 teentje knoflook  1 tl gemalen komijn 200gr rode linzen kneepje citroensap 1L hete

Lees verder »
Dine-Marij

Ovenschotel spitskool in bladerdeeg

Ingrediënten Ovenschotel spitskool in bladerdeeg (4 personen): middelgrote spitskool 9 plakjes glutenvrij bladerdeeg (ontdooid) 500gr rundergehakt Italiaanse kruiden  3 appels kaneel ahornsiroop kokosvet Bereiding: Vet

Lees verder »
Dine-Marij

Ananastaart

Ingrediënten Ananastaart (6-8 punten): 6 plakken (verse) ananas extra kokosvet om in te vetten 2 el ahornsiroop 125gr speltmeel 1tl wijnsteenbakpoeder 125gr kokosvet 100ml ahornsiroop

Lees verder »
Dine-Marij

Kipsalade met mango

Ingrediënten Kipsalade met mango (4 personen): Salade: 500gr kipfilet  1 kippenbouillontablet (gistvrij) 1 krop andijvie of friseesalade 2 mango’s 150gr geraspte geiten-, of vega kaas

Lees verder »
Dine-Marij

Pruimencake

Ingrediënten Pruimencake: 500gr pruimen, ontpit en in vieren gedeeld 200gr speltmeel 100ml kokosmelk 120gr kokosvet 75gr ahornsiroop 1 ei 1,5 tl wijnsteenbakpoeder 1 tl kaneel

Lees verder »
Dine-Marij

Courgettesoep

Ingrediënten Courgettesoep (4 personen): 750 gr courgette (ong 2st) 1 flinke ui 25gr kokosvet 1 teentje knoflook 1 bouillonblokje (gistvrij) 1dl water 1dl vlierbloesemazijn 50gr

Lees verder »
Dine-Marij

Passievrucht Cheesecake

Ingrediënten Passievrucht Cheesecake: Voor de bodem: 200gr haverkoekjes 60gr kokosvet Cheesecakevulling: 800gr kokosyoghurt 4 eieren 100gr ahornsiroop 1tl vanille-extract 125gr sojaroom Passievruchtgelei: 3gr gelatine 200ml

Lees verder »
Sluit Menu
×

Winkelmand