Recepten

Dine-Marij

Garnalencocktail

Ingrediënten Garnalencocktail  (4 personen): 1 kleine mango 4 kleine blaadjes kropsla 25gr jonge bladsla 150gr noorse garnalen 2 el olijfolie extra vierge 1,5 el sinaasappelsap 

Lees verder »
Dine-Marij

Acai Bowl

Ingrediënten Acai Bowl  (2 personen): 1 bevroren banaan in stukjes 50gr bevroren blauwe bessen 1 el Acai poeder 120ml kokoswater ter garnering: muesli, geraspte kokos

Lees verder »
Dine-Marij

Preisoep

Ingrediënten Preisoep  (4 personen): 600gr prei 2 el olijfolie 1 tl Provençaalse kruiden 1 laurierblaadje 1 el speltmeel 1 liter kippenbouillon 200 ml soja kookroom

Lees verder »
Dine-Marij

Pompoenstamppot

Ingrediënten Pompoenstamppot  (4 personen): 1 pompoen 1 tl karwijzaad 4 el olijfolie 1kg kruimige aardappelen 400gr runder gehaktballetjes  1 blik (400gr) kikkererwten 200ml soja- of

Lees verder »
Dine-Marij

Stamppot met pastinaak en prei

Ingrediënten Stamppot met pastinaak en prei  (4 personen): 600gr kruimige aardappelen 1 prei, gewassen 600gr pastinaak 2 tenen knoflook 3 el olijfolie 100ml kokosmelk 1

Lees verder »
Dine-Marij

Venkel-Courgettesoep

Ingrediënten Venkel-Courgettesoep  (4 personen): 4 sjalotten, grof gesneden 2 tenen knoflook 3 venkelknollen, grof gesneden 2 courgettes, grof gesneden 2 bouillonblokjes (zonder E621 en gist)

Lees verder »
Dine-Marij

Amandel Perentaart

Ingrediënten Amandel Perentaart  (12 personen): Bodem: 10 zachte dadels 5 gedroogde pruimen 75gr kokosvet 125gr havermout of boekweitvlokken 1tl kaneel snufje zout 1 rijpe banaan

Lees verder »
Sluit Menu
×

Winkelmand