Recepten

Dine-Marij

Tonijnsalade

Ingrediënten Tonijnsalade: 150gr tonijn 2el eigengemaakte mayonaise 1el tomatenketchup bio 2tl mosterd 1 fijngesneden zoetzure appel 1 fijngesneden kleine ui evt wat stukjes fijngesneden augurk

Lees verder »
Dine-Marij

Nasi met saté

Ingrediënten Nasi met saté (4 personen): 300gr kippendijfilet 300gr zilvervliesrijst 500gr groenten; ui, taugé, paprika, prei, witte kool, wortel 1 á 2 teentjes knoflook 2

Lees verder »
Dine-Marij

Hachee

Ingrediënten Hachee: 6oogr runder borstlappen zout 2 tl peper 2 el speltmeel 75gr kokosvet of roomboter 2 grote uien 2 blaadjes laurier 2 kruidnagels 1

Lees verder »
Dine-Marij

Groente Pannenkoekjes

Ingrediënten Groente Pannenkoekjes: 100gr speltmeel 200ml kokosmelk 1 ei 100gr broccoli, fijngesneden halve rode paprika, fijngesneden 75gr grofgeraspte wortel 3el geraspte geitenkaas 1tl gedroogde oregano

Lees verder »
Dine-Marij

Dadeltaart

Ingrediënten Dadeltaart: 250gr verse, zachte dadels 50-100gr pecan- & walnoten 100-150gr biscuits (spelt of haver) 100ml kokosboter geraspte kokos Bereiding: Ontpit de dadels en snijd

Lees verder »
Dine-Marij

Pittige pompoensoep

Ingrediënten Pittige pompoensoep  (4 personen): 1 pompoen, in parten 1 rode peper 3el olijfolie 2 tenen knoflook, fijngesneden 2 uien, in parten 2tl kerriepoeder 800ml

Lees verder »
Dine-Marij

Zeebaars met knolselderijpuree

Ingrediënten Zeebaars met knolselderijpuree & gemberworteltjes  (4 personen): Voor de knolselderijpuree: 1 knolselderij 1 ei, losgeklopt 1 klontje roomboter of kokosvet paar takjes verse peterselie,

Lees verder »
Sluit Menu
×

Winkelmand