Recepten Lekkers
Luchtige cheesecake met limoen
Ingrediënten Luchtige cheesecake met limoen: Ingrediënten: 6 eieren 250gr kokosyoghurt 250gr romige haverspread 150gr stevia kristalsuiker geraspte schil van 2
Gluten & Lactosevrije Monchoutaart
Ingrediënten Gluten & Lactosevrije Monchoutaart: Bodem: 200gr amandelen 150gr dadels 1tl speculaaskruiden Monchou laag: 150gr cashewnoten (een nachtje of minimaal
Vlierbloesem Pudding (en siroop)
Ingrediënten Vlierbloesem pudding (4 personen): 400ml kokosmelk 100ml kokosroom 1 vanillestokje 6 trosjes vlierbloesem 5 blaadjes gelatine 3 el honing
Saté Gehaktballetjes
Ingrediënten Saté Gehaktballetjes: 500gr rundergehakt 1 ei zakje saté kruiden bio (op de verpakking staat hoeveel gram per kilo, dit
Warme Appelkwark Dessert
Ingrediënten Warme Appelkwark Dessert (4-6pers): 3 eieren 6el suiker (bij voorkeur stevia kristal) 250gr kokosyoghurt 3el speltmeel 1tl baksoda snufje
Cheesecake
Ingrediënten Cheesecake: 250gr speculaas (haver, spelt of glutenvrij) 60gr kokosvet 900gr kokosyoghurt 200gr rietsuiker 6 eieren 50ml santen (kokos room)
Carrot Cake
Ingrediënten Carrot Cake: 3 rijpe bananen 3 eieren 100gr speltmeel of amandelmeel 75gr havermout vlokken 100ml kokosmelk 2tl speculaaskruiden 1tl
Dadeltaart
Ingrediënten Dadeltaart: 250gr verse, zachte dadels (zonder pit) 50-100gr pecan- & walnoten 100-150gr biscuits (spelt of haver) 100ml kokosboter geraspte
Amandel Perentaart
Ingrediënten Amandel Perentaart (12 personen): Bodem: 10 zachte dadels 5 gedroogde pruimen 75gr kokosvet 125gr havermout of boekweitvlokken 1tl kaneel