Recepten Lunch

Dine-Marij

Romige Waldorfsalade

Ingrediënten Romige Waldorfsalade (4 tot 6 personen) Dressing: 250ml geit- of kokosyoghurt 1 sinaasappelschil, geraspt 1 el honing 1 mespuntje zout Salade: 75gr pecannoten of

Lees verder »
Dine-Marij

Aspergesoep

Ingrediënten Aspergesoep: 1 liter water 1,5kg asperges 3 bosui 4 gistvrije bouillonblokjes 500gr aardappels 2 pakjes bio runder- gehaktballetjes 200gr bottenbouillon handvol bieslook paprika/ kerrie/

Lees verder »
Dine-Marij

Omelet met haver & ui

Ingredienten omelet met havervlokken & ui: 4 scharreleieren mespuntje zout 2 el fijne rietsuiker 500ml havermelk 150g fijne havervlokken 100g speltmeel 3 uien kokosvet of

Lees verder »

Heb je nog vragen?

Vul het formulier in en ik bel je zo spoedig mogelijk terug!

Check ook jouw spambox als het formulier is verzonden!