Recepten Lunch
Kipsalade met mango
Ingrediënten Kipsalade met mango (4 personen): Salade: 500gr kipfilet 1 kippenbouillontablet (gistvrij) 1 krop andijvie of friseesalade 2 mango’s 150gr
Courgettesoep
Ingrediënten Courgettesoep (4 personen): 750 gr courgette (ong. 2st) 1 flinke ui 25gr kokosvet 1 teentje knoflook 1 bouillonblokje (gistvrij)
Kipsalade met blauwe bessen
Ingrediënten Salade (2 personen): 150gr gemengde jonge bladsla 2 lente-uitjes 200gr blauwe bessen 300gr gare kip 40gr amandelen 1 el
Romige Waldorfsalade
Ingrediënten Romige Waldorfsalade (4 tot 6 personen) Dressing: 250ml geit- of kokosyoghurt 1 sinaasappelschil, geraspt 1 el honing 1 mespuntje
Aspergesoep
Ingrediënten Aspergesoep: 1 liter water 1,5kg asperges 3 bosui 4 gistvrije bouillonblokjes 500gr aardappels 2 pakjes bio runder- gehaktballetjes 200gr
Omelet met haver & ui
Ingredienten omelet met havervlokken & ui: 4 scharreleieren mespuntje zout 2 el fijne rietsuiker 500ml havermelk 150g fijne havervlokken 100g
Omelet met havervlokken, appel & kaneel
Ingrediënten omelet met havervlokken, appel & kaneel: 4 scharreleieren mespuntje zout 2 el honing 500ml havermelk 150g fijne havervlokken 100g
Homemade Minipizza’s van spelt
Ingrediënten Homemade Minipizza’s van spelt (ca. 8 minipizza’s): Gistdeeg: 200g speltmeel ½ tl zout 10g gist 80ml lauwwarm water 2