Recepten Lunch

Dine-Marij

Kipsalade met mango

Ingrediënten Kipsalade met mango (4 personen): Salade: 500gr kipfilet  1 kippenbouillontablet (gistvrij) 1 krop andijvie of friseesalade 2 mango’s 150gr

Lees verder »
Dine-Marij

Courgettesoep

Ingrediënten Courgettesoep (4 personen): 750 gr courgette (ong. 2st) 1 flinke ui 25gr kokosvet 1 teentje knoflook 1 bouillonblokje (gistvrij)

Lees verder »
Dine-Marij

Romige Waldorfsalade

Ingrediënten Romige Waldorfsalade (4 tot 6 personen) Dressing: 250ml geit- of kokosyoghurt 1 sinaasappelschil, geraspt 1 el honing 1 mespuntje

Lees verder »
Dine-Marij

Aspergesoep

Ingrediënten Aspergesoep: 1 liter water 1,5kg asperges 3 bosui 4 gistvrije bouillonblokjes 500gr aardappels 2 pakjes bio runder- gehaktballetjes 200gr

Lees verder »
Dine-Marij

Omelet met haver & ui

Ingredienten omelet met havervlokken & ui: 4 scharreleieren mespuntje zout 2 el fijne rietsuiker 500ml havermelk 150g fijne havervlokken 100g

Lees verder »