Recepten Lunch

Homemade Filet Americain
Ingrediënten Homemade Filet Americain: 250gr tartaar (liefst bio) 5gr kruiden, half gehaktkruiden, half kipkruiden (zónder E621) 100gr gesnipperde en rauwe

Tonijnsalade
Ingrediënten Tonijnsalade: 150gr tonijn 2el mayonaise bio (of eigengemaakt) 1el tomatenketchup bio 2tl mosterd 1 fijngesneden zoetzure appel 1 fijngesneden

Groente Pannenkoekjes
Ingrediënten Groente Pannenkoekjes: 100gr speltmeel 200ml kokosmelk 1 ei 100gr broccoli, fijngesneden halve rode paprika, fijngesneden 75gr grofgeraspte wortel 3el

Pittige pompoensoep
Ingrediënten Pittige pompoensoep (4 personen): 1 pompoen, in parten gesneden 1 rode peper 3el olijfolie 2 tenen knoflook, fijngesneden 2

Garnalencocktail
Ingrediënten Garnalencocktail (4 personen): 1 kleine mango, in blokjes gesneden 4 kleine blaadjes kropsla 25gr jonge bladsla 150gr noorse garnalen

Preisoep
Ingrediënten Preisoep (4 personen): 600gr prei 2 el olijfolie 1 tl Provençaalse kruiden 1 laurierblaadje 1 el speltmeel 1 liter

Venkel-Courgettesoep
Ingrediënten Venkel-Courgettesoep (4 personen): 4 sjalotten, grof gesneden 2 tenen knoflook 3 venkelknollen, grof gesneden 2 courgettes, grof gesneden 2

Frittata van zoete aardappel en broccoli
Ingrediënten Frittata van zoete aardappel en broccoli (4 personen): 250gr zoete aardappel, geschild en in stukken halve broccoli, in stukken

Rode Linzensoep
Ingrediënten Rode Linzensoep (4 personen): 1 el olijfolie 1 ui (gesnipperd) 1 teentje knoflook 1 tl gemalen komijn 200gr rode