Recepten Lunch

Dine-Marij

Pittige pompoensoep

Ingrediënten Pittige pompoensoep  (4 personen): 1 pompoen, in parten gesneden 1 rode peper 3el olijfolie 2 tenen knoflook, fijngesneden 2 uien, in parten 2tl kerriepoeder

Lees verder »
Dine-Marij

Garnalencocktail

Ingrediënten Garnalencocktail  (4 personen): 1 kleine mango, in blokjes gesneden 4 kleine blaadjes kropsla 25gr jonge bladsla 150gr noorse garnalen 2 el olijfolie extra vierge

Lees verder »
Dine-Marij

Preisoep

Ingrediënten Preisoep  (4 personen): 600gr prei 2 el olijfolie 1 tl Provençaalse kruiden 1 laurierblaadje 1 el speltmeel 1 liter kippenbouillon 200 ml soja kookroom

Lees verder »
Dine-Marij

Venkel-Courgettesoep

Ingrediënten Venkel-Courgettesoep  (4 personen): 4 sjalotten, grof gesneden 2 tenen knoflook 3 venkelknollen, grof gesneden 2 courgettes, grof gesneden 2 bouillonblokjes (zonder E621 en gist)

Lees verder »
Dine-Marij

Rode Linzensoep

Ingrediënten Rode Linzensoep  (4 personen): 1 el olijfolie 1 ui (gesnipperd) 1 teentje knoflook  1 tl gemalen komijn 200gr rode linzen kneepje citroensap 1L hete

Lees verder »
Dine-Marij

Kipsalade met mango

Ingrediënten Kipsalade met mango (4 personen): Salade: 500gr kipfilet  1 kippenbouillontablet (gistvrij) 1 krop andijvie of friseesalade 2 mango’s 150gr geraspte geiten-, of vegan kaas

Lees verder »
Dine-Marij

Courgettesoep

Ingrediënten Courgettesoep (4 personen): 750 gr courgette (ong. 2st) 1 flinke ui 25gr kokosvet 1 teentje knoflook 1 bouillonblokje (gistvrij) 1dl water 1dl vlierbloesemazijn 50gr

Lees verder »
Dine-Marij

Kipsalade met blauwe bessen

Ingrediënten Salade (2 personen): 150gr gemengde jonge bladsla 2 lente-uitjes 200gr blauwe bessen 300gr gare kip 40gr amandelen 1 el witte balsamico azijn 1 tl

Lees verder »

Heb je nog vragen?

Vul het formulier in en ik bel je zo spoedig mogelijk terug!

Check ook jouw spambox als het formulier is verzonden!