Recepten Lunch

Dine-Marij

Homemade Filet Americain

Ingrediënten Homemade Filet Americain: 250gr tartaar (liefst bio) 5gr kruiden, half gehaktkruiden, half kipkruiden (zónder E621) 100gr gesnipperde en rauwe

Lees verder »
Dine-Marij

Tonijnsalade

Ingrediënten Tonijnsalade: 150gr tonijn 2el mayonaise bio (of eigengemaakt) 1el tomatenketchup bio 2tl mosterd 1 fijngesneden zoetzure appel 1 fijngesneden

Lees verder »
Dine-Marij

Groente Pannenkoekjes

Ingrediënten Groente Pannenkoekjes: 100gr speltmeel 200ml kokosmelk 1 ei 100gr broccoli, fijngesneden halve rode paprika, fijngesneden 75gr grofgeraspte wortel 3el

Lees verder »
Dine-Marij

Pittige pompoensoep

Ingrediënten Pittige pompoensoep  (4 personen): 1 pompoen, in parten gesneden 1 rode peper 3el olijfolie 2 tenen knoflook, fijngesneden 2

Lees verder »
Dine-Marij

Garnalencocktail

Ingrediënten Garnalencocktail  (4 personen): 1 kleine mango, in blokjes gesneden 4 kleine blaadjes kropsla 25gr jonge bladsla 150gr noorse garnalen

Lees verder »
Dine-Marij

Preisoep

Ingrediënten Preisoep  (4 personen): 600gr prei 2 el olijfolie 1 tl Provençaalse kruiden 1 laurierblaadje 1 el speltmeel 1 liter

Lees verder »
Dine-Marij

Venkel-Courgettesoep

Ingrediënten Venkel-Courgettesoep  (4 personen): 4 sjalotten, grof gesneden 2 tenen knoflook 3 venkelknollen, grof gesneden 2 courgettes, grof gesneden 2

Lees verder »
Dine-Marij

Rode Linzensoep

Ingrediënten Rode Linzensoep  (4 personen): 1 el olijfolie 1 ui (gesnipperd) 1 teentje knoflook  1 tl gemalen komijn 200gr rode

Lees verder »