Recepten Lunch

Dine-Marij

Pompoen Mangosoep

Ingrediënten Pompoen Mangosoep (voor 4 personen): 1kg pompoen of 550gr pompoenvlees 1 rijpe mango 2 grote kruimige aardappelen 1 sjalot

Lees verder »
Dine-Marij

Prei-Erwtensoep

Ingrediënten Prei-Erwtensoep (voor 4 personen): 1 ui 2 el olijfolie 2 stronken prei 450gr erwten (diepvries) 1,5 kippenbouillontablet half bakje

Lees verder »
Dine-Marij

Bietensoep

Ingrediënten Bietensoep: 1L bottenbouillon  7 flinke bieten 4 bouillonblokjes (gistvrij) 1,5L water blad van 1 biet 900gr kruimige aardappel 2

Lees verder »
Dine-Marij

Champignonsoep

Ingrediënten Champignonsoep: 1 middelgrote pastinaakwortel  1kg champignons 750ml bottenbouillon  4 blokjes Provençaalse kruiden  1 runder rookworst 750gr aardappels  soja of

Lees verder »
Dine-Marij

Courgette Beignets

Ingrediënten Courgette Beignets (12 stuks): 300gr courgettes 50gr speltmeel 2 eieren 3-4el kokosroom of sojaroom 1tl tijmblaadjes zout en peper

Lees verder »
Dine-Marij

Romige Witlofsoep

Ingrediënten Romige Witlofsoep (4 personen): 2 uien, in dunne ringen 200gr knol- of bleekselderij, in stukjes 30gr kokosvet 1kg witlof,

Lees verder »
Dine-Marij

Gele Pastasalade

Ingrediënten Gele Pastasalade (5pers): 700gr ananasstukjes 500gr spiraal speltpasta 550gr kipfilet zout versgemalen peper 2el milde kerriepoeder 3 doosjes schoongemaakte

Lees verder »