Recepten Lunch
Pompoen Mangosoep
Ingrediënten Pompoen Mangosoep (voor 4 personen): 1kg pompoen of 550gr pompoenvlees 1 rijpe mango 2 grote kruimige aardappelen 1 sjalot
Mais Courgette Koekjes met dip
Ingrediënten Mais Courgette Koekjes met dip (voor 4 personen): 400gr courgettespaghetti 150gr mais (blikje) 20gr platte peterselie 1 citroen 3
Prei-Erwtensoep
Ingrediënten Prei-Erwtensoep (voor 4 personen): 1 ui 2 el olijfolie 2 stronken prei 450gr erwten (diepvries) 1,5 kippenbouillontablet half bakje
Bietensoep
Ingrediënten Bietensoep: 1L bottenbouillon 7 flinke bieten 4 bouillonblokjes (gistvrij) 1,5L water blad van 1 biet 900gr kruimige aardappel 2
Champignonsoep
Ingrediënten Champignonsoep: 1 middelgrote pastinaakwortel 1kg champignons 750ml bottenbouillon 4 blokjes Provençaalse kruiden 1 runder rookworst 750gr aardappels soja of
Courgette Beignets
Ingrediënten Courgette Beignets (12 stuks): 300gr courgettes 50gr speltmeel 2 eieren 3-4el kokosroom of sojaroom 1tl tijmblaadjes zout en peper
Wrap met kip, mango en munt
Ingrediënten Wrap met kip, mango en munt (4 stuks): 4 speltwraps 3 grote kipfilets kokosvet om in te bakken 1
Romige Witlofsoep
Ingrediënten Romige Witlofsoep (4 personen): 2 uien, in dunne ringen 200gr knol- of bleekselderij, in stukjes 30gr kokosvet 1kg witlof,
Gele Pastasalade
Ingrediënten Gele Pastasalade (5pers): 700gr ananasstukjes 500gr spiraal speltpasta 550gr kipfilet zout versgemalen peper 2el milde kerriepoeder 3 doosjes schoongemaakte