Recepten Lunch

Dine-Marij

Romige Witlofsoep

Ingrediënten Romige Witlofsoep (4 personen): 2 uien, in dunne ringen 200gr knol- of bleekselderij, in stukjes 30gr kokosvet 1kg witlof, grof gesneden 1L kippenbouillon 3el

Lees verder »
Dine-Marij

Gele Pastasalade

Ingrediënten Gele Pastasalade (5pers): 700gr ananasstukjes 500gr spiraal speltpasta 550gr kipfilet zout versgemalen peper 2el milde kerriepoeder 3 doosjes schoongemaakte champignons in plakjes wat olijfolie

Lees verder »
Dine-Marij

Homemade Filet Americain

Ingrediënten Homemade Filet Americain: 250gr tartaar (liefst bio) 5gr kruiden, half gehaktkruiden, half kipkruiden (zónder E621) 100gr gesnipperde en rauwe ui 2el bio ketchup 1el

Lees verder »
Dine-Marij

Tonijnsalade

Ingrediënten Tonijnsalade: 150gr tonijn 2el mayonaise bio (of eigengemaakt) 1el tomatenketchup bio 2tl mosterd 1 fijngesneden zoetzure appel 1 fijngesneden kleine ui evt wat stukjes

Lees verder »
Dine-Marij

Groente Pannenkoekjes

Ingrediënten Groente Pannenkoekjes: 100gr speltmeel 200ml kokosmelk 1 ei 100gr broccoli, fijngesneden halve rode paprika, fijngesneden 75gr grofgeraspte wortel 3el geraspte geitenkaas 1tl gedroogde oregano

Lees verder »
Dine-Marij

Pittige pompoensoep

Ingrediënten Pittige pompoensoep  (4 personen): 1 pompoen, in parten gesneden 1 rode peper 3el olijfolie 2 tenen knoflook, fijngesneden 2 uien, in parten 2tl kerriepoeder

Lees verder »
Dine-Marij

Garnalencocktail

Ingrediënten Garnalencocktail  (4 personen): 1 kleine mango, in blokjes gesneden 4 kleine blaadjes kropsla 25gr jonge bladsla 150gr noorse garnalen 2 el olijfolie extra vierge

Lees verder »
Dine-Marij

Preisoep

Ingrediënten Preisoep  (4 personen): 600gr prei 2 el olijfolie 1 tl Provençaalse kruiden 1 laurierblaadje 1 el speltmeel 1 liter kippenbouillon 200 ml soja kookroom

Lees verder »

Heb je nog vragen?

Vul het formulier in en ik bel je zo spoedig mogelijk terug!

Check ook jouw spambox als het formulier is verzonden!