Recepten Lunch

Champignonsoep
Ingrediënten Champignonsoep: 1 middelgrote pastinaakwortel 1kg champignons 750ml bottenbouillon 4 blokjes Provençaalse kruiden 1 runder rookworst 750gr aardappels soja of kokosroom naar behoefte optioneel: arrowroot

Courgette Beignets
Ingrediënten Courgette Beignets (12 stuks): 300gr courgettes 50gr speltmeel 2 eieren 3-4el kokosroom of sojaroom 1tl tijmblaadjes zout en peper olijfolie optioneel: extra groenten zoals

Wrap met kip, mango en munt
Ingrediënten Wrap met kip, mango en munt (4 stuks): 4 speltwraps 3 grote kipfilets kokosvet om in te bakken 1 mango 2 lente-uitjes ong 8

Romige Witlofsoep
Ingrediënten Romige Witlofsoep (4 personen): 2 uien, in dunne ringen 200gr knol- of bleekselderij, in stukjes 30gr kokosvet 1kg witlof, grof gesneden 1L kippenbouillon 3el

Gele Pastasalade
Ingrediënten Gele Pastasalade (5pers): 700gr ananasstukjes 500gr spiraal speltpasta 550gr kipfilet zout versgemalen peper 2el milde kerriepoeder 3 doosjes schoongemaakte champignons in plakjes wat olijfolie

Homemade Filet Americain
Ingrediënten Homemade Filet Americain: 250gr tartaar (liefst bio) 5gr kruiden, half gehaktkruiden, half kipkruiden (zónder E621) 100gr gesnipperde en rauwe ui 2el bio ketchup 1el

Tonijnsalade
Ingrediënten Tonijnsalade: 150gr tonijn 2el mayonaise bio (of eigengemaakt) 1el tomatenketchup bio 2tl mosterd 1 fijngesneden zoetzure appel 1 fijngesneden kleine ui evt wat stukjes

Groente Pannenkoekjes
Ingrediënten Groente Pannenkoekjes: 100gr speltmeel 200ml kokosmelk 1 ei 100gr broccoli, fijngesneden halve rode paprika, fijngesneden 75gr grofgeraspte wortel 3el geraspte geitenkaas 1tl gedroogde oregano

Pittige pompoensoep
Ingrediënten Pittige pompoensoep (4 personen): 1 pompoen, in parten gesneden 1 rode peper 3el olijfolie 2 tenen knoflook, fijngesneden 2 uien, in parten 2tl kerriepoeder



