Recepten Diner

Zuurkoolquiche met gehakt & appel
Ingrediënten Zuurkoolquiche met gehakt & appel (4 personen): 6 plakjes glutenvrij bladerdeeg 500gr zuurkool 500ml appelsap 300gr rundergehakt 1 gesnipperd ui 1el kerriepoeder 2 friszure

Goulash met kip, champignon en rijst
Ingrediënten Goulash met kip, champignon en rijst (6 personen): 500gr kipfilet 2 bakjes gesneden champignons 175gr gesnipperde uien 1 fles (450ml) bio tomatenketchup 50ml tamari

Krokante champignontaart met gerookte kip
Ingrediënten Krokante champignontaart met gerookte kip (6 personen): 6el olijfolie 500gr champignons, in kwarten 125ml sojaroom 200gr gerookte kipfilet, in blokjes 2 eieren 1tl kerriepoeder

Broccoli taart met peer & amandel
Ingrediënten Broccoli taart met peer & amandel (4 personen): 6 plakjes diepvriesbladerdeeg (glutenvrij) 500gr broccoli 100gr gepelde amandelen 2 handperen 3el speltmeel 4 eieren peper

Lasagne met spinazie en zalm
Ingrediënten Lasagne met spinazie en zalm (4 personen): Ong. 8 lasagnevellen (glutenvrij) 750gr spinazie (diepvries) 50gr kokosvet 750gr zalmfilet 250ml kokosroom peper en zout 100gr

Zalmtaart
Ingrediënten Zalmtaart (4 personen): Ong. 5 plakjes diepvries bladerdeeg (glutenvrij) 300gr gefileerde verse zalm 1 prei 2 tomaten 4 eieren 2dl kokosroom of sojaroom 3

Kip Kerrie
Ingrediënten Kip Kerrie (2 personen): 150gr zilvervliesrijst (of bloemkoolrijst) 275gr kipfilet 200gr ananas 400gr sperziebonen 1 ui 1/2 blokje kippenbouillon (gistvrij) 125ml kokosroom snufje komijn

Quinoa Quiche
Ingrediënten Quinoa Quiche: halve pompoen 1 broccoli 1 prei 1,5 kop quinoa 8 eieren 400ml kokosmelk (1 blikje) Laat de quinoa ongeveer 10 tot 15

Maisstamppot met paprika & boontjes
Ingrediënten Maisstamppot met paprika & boontjes (4 pers): 1kg aardappelen 300gr sperziebonen 2 el olijfolie 4 kip- of runderworstjes 1 blikje crispy maiskorrels (300gr) 3



