Hormoon en Lifestyle Consult

Inclusief gratis weekmenu

  • UITGEBREIDE HORMOONANALYSE
  • CONSULT VAN 1 UUR
  • JOUW PERSOONLIJKE DM LIFESTYLE PLAN

Dine-Marij – Praktijk voor Hormoonbalans & Leefstijlcoaching

Met de juiste voeding en leefstijl kun je jouw hormonen beïnvloeden!

Het is mijn passie jou te begeleiden naar een gelukkig gevoel in optimale gezondheid. Voel jij je niet optimaal jezelf en heb je last van vermoeidheid, darmklachten, overgewicht, stemmingswisselingen of cyclusproblemen? Deze gezondheidsklachten kunnen ontstaan door een verstoorde hormoonbalans. In jouw lichaam wordt bijna alles geregeld door hormonen. Hormonen hebben dus een enorme invloed op jouw geestelijke en lichamelijke gezondheid. Ben jij al tijden op zoek naar een oorzaak van jouw klachten, maar wordt er niets duidelijk? Je hoeft niet rond te blijven lopen met deze klachten.

Ook ik heb jaren last gehad van lichamelijke (buik)klachten en zat niet lekker in mijn vel. Jarenlang heb ik kennis opgedaan in zowel de reguliere als complementaire gezondheidszorg. Ik heb geleerd dat een goede hormoonbalans doorslaggevend is voor een gelukkig gevoel in optimale gezondheid. Met de juiste voeding & leefstijl kun je jouw hormonen beïnvloeden. Door terug te gaan naar de basis, naar de natuur. Ik help jou graag om jouw hormonen weer in balans te krijgen en gezondheid te ervaren. Zodat jij weer de energie hebt om het leven te leiden dat jij graag wilt. Wanneer ik dat zie ontstaan is mijn missie geslaagd.

Dine-Marij | Praktijk voor Hormoonbalans & Leefstijlcoaching. Zet vandaag nog de eerste stap naar een gezond lichaam en een ontspannen geest!

Hormoonbalansprogramma (ook online)

In 10 weken naar de beste versie van jezelf!

Zou jij graag in 10 weken gecoacht willen worden naar een gezonde leefstijl en hormoonbalans? Ervaar hoe het is wanneer jouw hormonen weer voor jou werken. Tijdens het hormoonbalansprogramma neem ik jou bij de hand en begeleid ik jou stap voor stap naar betere gezondheid. Ik leer jou te begrijpen hoe hormonen werken en welke voeding & suppletie hier invloed op hebben. Hierna weet jij wat jij zelf kunt doen om jouw hormonen in balans te houden.

*Wordt gedeeltelijk vergoed door jouw zorgverzekeraar, vraag naar de mogelijkheden.

Wat kan ik nog meer voor jou betekenen?

Programma's en behandelingen speciaal voor jou!

(Hormoon) Balans Behandeling

Deze behandeling draagt bij aan een goede balans tussen lichaam en geest. Gezondheid en hormoonbalans kunnen weer ontstaan wanneer blokkades zijn opgelost en energie weer volledig door jouw lichaam kan stromen. Ervaar wat een behandeling voor jou kan betekenen!

*Wordt gedeeltelijk vergoed door jouw zorgverzekeraar, vraag naar de mogelijkheden.

Food & Lifestyle Analyse

Vul jouw 5-daagse dagmenu & leefstijlgewoonten in en ontvang schriftelijk feedback van mij. Specifieke feedback op jouw huidige voedingspatroon. Leer welke producten je kunt vervangen en hoe je eenvoudig jouw leefstijl verbetert. Dè start voor een gezonde leefstijl!

*Ontvang hierbij een gratis weekmenu.

Hormoon & Lifestyle Consult

Vul het uitgebreide intake formulier in en ontvang tijdens een persoonlijke afspraak met mij uitleg over jouw unieke hormoonanalyse. Speciaal voor jou schrijf ik een persoonlijk lifestyle plan. Op basis daarvan werken we samen naar hormoonbalans!

*Wordt gedeeltelijk vergoed door jouw zorgverzekeraar, vraag naar de mogelijkheden.

Dine-Marij Roeterd

Specialist in hormonen en leefstijl
Na het volgen van verschillende opleidingen en opdoen van ervaring, ben ik uitgegroeid tot een verpleegkundige gespecialiseerd in hormonen & leefstijl. Het is mijn passie om anderen te helpen naar een gezonde leefstijl en hormoonbalans.

Lezingen en workshops
Met veel enthousiasme vertel ik over de invloed van leefstijl op gezondheid & hormonen. Met zowel informatie uit de reguliere als complementaire gezondheidszorg. Zodat er een mooie brug kan ontstaan. Door mijn oprechte passie voor mijn werk deel ik mijn kennis dan ook graag met anderen. Samen naar een gezondere wereld!

Nieuws

Lees meer over lezingen, workshops, blog en recepten!

Dine-Marij

Bijzondere Brownie

Ingrediënten Bijzondere Brownie: 1 blikje kidneybonen 5 eieren 1 blikje santen van ong 200ml (ook wel: kokosroom of creamed coconut)

Lees verder »

Maak een afspraak!

Start vandaag nog en ga voor de beste versie van jezelf!

Check ook jouw spambox als het formulier is verzonden!